Αυτά τα πολύχρωμα πατατάκια λαχανικών είναι νόστιμα και ενισχύουν την πρόσληψη βιταμινών του παιδιού σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα λαχανικά που σας προτείνουμε ή απλώς να ανοίξετε το ψυγείο σας και να χρησιμοποιήσετε ότι λαχανικά σας έχουν απομείνει. Είναι πολύ απλό και διασκεδαστικό να μετατρέψεις τα μαραζωμένα και ξεχασμένα λαχανικά σε τραγανά πατατάκια.
Συστατικά:
1 καρότο, 1 κολοκύθι, 2 πατάτες, 1 παντζάρι, 100γρ φασόλια, 50 ml ελαιόλαδο, χοντρό θαλασσινό αλάτι
Η διαδικασία είναι τόσο εύκολη που μπορείτε να την κάνετε μαζί με τα παιδάκια σας! Δείτε πως γίνεται
Βήμα 1:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2:
Ξεφλουδίστε τις πατάτες, το καρότο και τα παντζάρια.
Βήμα 3:
Πλύνετε το κολοκυθάκι και κόψτε το σε λεπτές φέτες μαζί με τα άλλα λαχανικά.
Βήμα 4:
Πλύνετε τα φασολάκια και κόψτε τις άκρες.
Βήμα 5:
Τοποθετήστε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδοκολλα.
Βήμα 6:
Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και θαλασσινό αλάτι.
Βήμα 7:
Ψήνουμε τα λαχανικά στο φούρνο για 15 λεπτά.
Πρόσφατα σχόλια