https://littlebox.gr/

Οι διακοπές ακόμα δεν έχουν έρθει για όλους  και θα πρέπει να περάσετε και αρκετές ώρες με τα παιδιά στο σπίτι. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να τα απασχολήσετε  στο μπαλκόνι ή στον κήπο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν έξω ανάλογα με το ενδιαφέρον τους και την ηλικία τους. Εμείς συλλέξαμε μερικές και σας τις παρουσιάζουμε.

  1. Διακόσμηση ή κατασκευή εξωτερικών χώρων: Μπορούν να συμμετάσχουν στη διακόσμηση του κήπου ή του μπαλκονιού, δημιουργώντας χειροποίητες κατασκευές ή βάζοντας φυτά σε ωραία γλάστρες και ποτίζοντάς τα.
  2. Συγκέντρωση και ανακάλυψη φυσικών υλικών: Προτρέψτε τα παιδιά να βρουν φύλλα, πέτρες, κλαδιά, και άλλα φυσικά αντικείμενα για να δημιουργήσουν καλλιτεχνικά έργα ή να φτιάξουν συλλογές.
  3. Πικνίκ: Φτιάξτε ένα ωραίο πικνίκ στον κήπο ή το μπαλκόνι. Πείτε στα παιδιά να επιλέξουν τα αγαπημένα τους φαγητά και παιχνίδια για μια όμορφη μέρα έξω.
  4. Κάμπινγκ στον κήπο ή το μπαλκόνι. Στήστε μια σκηνή στρώματα, κουβέρτες, μαξιλάρια και περάστε δημιουργικά την ώρα σας.
  5. Ζωγραφική: Δημιουργήστε ένα μικρό εργαστήριο ζωγραφικής στον κήπο ή το μπαλκόνι. Προμηθευτείτε χαρτί, πινέλα, χρώματα και αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης εμπνευσμένα από τη φύση.
  6. Παιχνίδια με νερό: Σε ζεστές μέρες, διοργανώστε παιχνίδια με νερό.. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νεροπίστολα, κουβαδάκια, φουσκωτές πισίνες, ή ακόμη και να στήσετε ένα προσωρινό νεροχύτη για να παίξουν.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε λίγο με όλα τα παραπάνω. Αναζητήστε τις δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα στα ενδιαφέροντα και την ηλικία των παιδιών σας και διασκεδάστε μαζί τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *