https://littlebox.gr/
Δώρα για baby shower

Ήρθε η ώρα για το babyshower party της φίλης σου; Εκτός από τον όμορφο στολισμό και τα νόστιμα κεράσματα πρέπει να επιλέξετε και τα δώρα για το νεογέννητο. Στο littlebox.gr σκεφτήκαμε όμορφες και χρήσιμες ιδέες για Baby Shower δώρα που θα ξετρελάνουν τη μαμά και το μωρό.

 

Κουτί αναμνήσεων

Little Dutch Κουτί αναμνήσεων

Οι πρώτες αναμνήσεις και στιγμές του μωρού σας είναι τόσο πολύτιμες και θα κρατηθούν φυλαγμένες σαν θησαυρός μέσα στο υπέροχο κουτί της Little Dutch.

Ένα υπέροχο δώρο για το μωρό και τους γονείς που θα κρατήσει για πάντα. Θα το βρείτε εδώ.

 

 

 

 

Πάνες αγκαλιάς

Οι πάνες αγκαλιάς είναι κάτι απαραίτητο για τη μαμά και το μωρό και αν μας ρωτάς χρειάζονται αρκετές! Παλιά συνήθιζαν να τα τυλίγουν με ένα ύφασμα γερά, το λεγόμενο φάσκιωμα. Τώρα πια αυτό το τύλιγμα δε συνηθίζεται, είναι όμως γεγονός πως τα μωράκια νιώθουν μία σιγουριά όταν το σωματάκι τους είναι σκεπασμένο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούνε με πολλούς άλλους  τρόπους εκτός από το να τυλίξεις το νεογέννητο. Σαν σεντονάκι , ως κάλυμμα θηλασμού, σαν σκίαστρο για το καρότσι και γιατί όχι και σαν εσάρπα – φουλάρι για τη μαμά. Βρείτε όμορφα σχέδια εδώ.

 

 

 

 

Μουσικά παιχνίδια-μόμπιλε

Τα μωρά αγαπούν τη  μουσική και φυσικά τα μουσικά παιχνίδια! Τα μόμπιλε τους κρατάνε συντροφιά καθώς βλέπουν τα μαλακά ζωάκια- παιχνιδάκια να περιστρέφονται  και ο γλυκός ήχος της κλασικής μουσικής τα βοηθάει να ηρεμούν και να αποκοιμηθούν. Καθώς μεγαλώνουν θα κάθονται και θα προσπαθούν να τα αγγίξουν με τα χεράκια τους. Δείτε τα εδώ.

 

 

 

 

 

Ντουντού

 

Τα ντουντού – πανάκια παρηγοριάς είναι στην ουσία το πρώτο τους μαλακό παιχνίδι. Τα μωρά αγκαλιάζοντάς τα και μυρίζοντας τα νιώθουν πιο κοντά την  μαμά καθώς αναπαραγάγουν οικείες μυρωδιές. Θα τα βρείτε εδώ.

 

 

 

 

Εδώ θα βρείτε όλες τις όμορφες ιδέες για δώρα babyshower.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *