https://littlebox.gr/
Καλοκαιρινές βόλτες με το μωρό και το μικρό παιδί. littlebox.gr blog

Ήρθε η ώρα για καλοκαιρινές βόλτες με το μωρό και το μικρό παιδί.

Τα μωρά και γενικά τα μικρά παιδιά αγαπούν τις βόλτες  στη φύση  και τον ήλιο όπως και εμείς άλλωστε!

Τώρα που το καλοκαίρι ξεκινάει θα περνάμε αρκετό χρόνο έξω με τα παιδιά, όμως χρειάζεται προσοχή με τον ήλιο και τη ζέστη. Θα πρέπει να αποφεύγουμε τις επικίνδυνες ώρες (12.00-17.00) στον ήλιο και να προστατεύσουμε το μωρό και το παιδί με τα απαραίτητα. Τι θα πάρουμε μαζί μας ; Συγκεντρώσαμε τα πιο απαραίτητα!  

Καπέλο και γυαλιά ηλίου

Τα παιδιά, εκτός από την αντηλιακή κρέμα (αν είναι πάνω από 6 μηνών) θα πρέπει να φοράνε καπελάκια και γυαλιά ηλίου. Όμως κάποια παιδιά αντιδρούν σε αυτά τα αξεσουάρ και δεν τους είναι ευχάριστα. Για το λόγο αυτό  μπορείτε να επιλέξετε ένα καπέλο με προστασία UV  από μαλακό ύφασμα για το κεφαλάκι τους για να τα φοράνε χωρίς να νιώθουν βάρος και ενόχληση. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα από τη βρεφική ηλικία και θα πρέπει να προστατεύουν 100% τα παιδικά μάτια. Τι γίνεται όμως όταν αρνούνται να τα φορέσουν. Επιλέξτε γυαλιά ηλίου με ελαφρύ σκελετό και όμορφα χρώματα που θα τους ενθουσιάσουν. Επίσης θα πρέπει να είναι σταθερά, να εφαρμόζουν τέλεια στο πρόσωπό τους και να αντέχουν!!

Παγουρίνο και θερμός

Να έχετε πάντα μαζί σας νεράκι σε ένα παγούρι. Ένα μπουκάλι θερμός θα κρατήσει το νερό δροσερό για αρκετές ώρες. Επίσης και ένα σνακ-φρούτο σε περίπτωση που θέλουν να τσιμπήσουν κάτι.

Ηλιοπροστασία

Για τις μετακινήσεις σας με το καρότσι ή το αυτοκίνητο προμηθευτείτε μια ηλιοπροστασία η οποία είναι απαραίτητη και πολύ πρακτική! Δεν περνάνε οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου και αποτρέπεται η υπερθέρμανση του μωρού στο καρότσι και το κάθισμα (αυγό) του αυτοκινήτου.

Για την αλλαγή πάνας

Μια φορητή αλλαξιέρα είναι απαραίτητη. Δεν πιάνει χώρο και έχετε μέσα τις πάνες και μωρομάντηλα. Για τα μεγαλύτερα παιδάκια δεν πάμε πουθενά χωρίς το πτυσσόμενο γιο-γιο Potette plus!

 

Βρείτε όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε μαζί σας στη βόλτα με το μωρό σας εδώ–>https://littlebox.gr/product-category/accessories/axesouar-gia-th-volta/

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε. Καλές βόλτες!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *