Ψάχτετε το τέλειο δώρο για gender reveal πάρτυ; Τα gender reveal πάρτυ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή για να γιορτάσουν και να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού. Συνήθως διοργανώνεται από στενούς φίλους ή συγγενείς του ζευγαριού, οι οποίοι μαθαίνουν πρώτοι απ’ όλους το φύλο του μωρού για να κάνουν έκπληξη στους μέλλοντες γονείς. Ο στολισμός και τα δώρα είναι απαραίτητα σε ένα πάρτυ. Υπάρχουν πολλές ιδέες και τρόποι να το κάνεις αξέχαστο! Τα δώρα για ένα gender reveal πάρτυ μπορούν να είναι είτε για το μωρό που έρχεται, είτε για τους γονείς. Συνήθως είναι συμβολικά και πρακτικά! Εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα από το littlebox.gr:

Κουτί αναμνήσεων

Ένα πολυτελές κουτί αναμνήσεων που  προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για να συλλέξουν οι γονείς όλες τις σημαντικές στιγμές του παιδιού τους από την πρώτη μέρα με το δικό τους προσωπικό τρόπο.

Πανάκια Αγκαλιάς και Κουβερτούλες

Οι κουβέρτες και τα πανάκια αγκαλιάς είναι είναι απαραίτητες για τον πρώτο καιρό και έχουν πραγματικά πολλές χρήσεις.
Οι γονείς θα τα χρησιμοποιήσουν για το σπίτι ή τη βόλτα  με το μωρό.  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν: σαν προστατευτικό κάλυμμα στον καναπέ ή στο κρεβάτι, σαν σεντονάκι, στην αλλαγή της πάνας, για να προστατευτεί το μωρό σας από τα έντομα ή τον ήλιο κ.α

Καλαθάκι με Διάφορα Χρήσιμα Αντικείμενα

Ένα καλαθάκι με διάφορα χρήσιμα αντικείμενα για το μωρό και τους γονείς, όπως κρέμες, πανάκια παρηγοριάς , σαλιάρες, και το πρώτο βρεφικό παιχνίδι.  Επίσης μπορείτε να συνδιάσετε ένα σετ με μπιμπερό, πιπίλες, και κουταλάκια για τις πρώτες στιγμές φαγητού.

Διακοσμητικά για το Παιδικό Δωμάτιο

Μπορείτε να επιλέξετε όμορφα και ουδέτερα διακοσμητικά για το δωμάτιο του μωρού, όπως φωτάκια, μουσικό μόμπιλε, κουτιά αποθήκευσης και  αυτοκόλλητα τοίχου  που μπορούν να τοποθετηθούν στο δωμάτιο του μωρού για να δημιουργήσουν μια χαριτωμένη ατμόσφαιρα.

Και ένα tip, μην ξεχνάτε τους γονείς! Χαρίστε τους μία θήκη βιβλιαρίου, μία τσάντα backpack ή ένα κολιέ – μασητικό για τη μαμά!

Καλή διασκέδαση από το littlebox.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *