Η επιστροφή στο σχολείο είναι πάντα μια συναρπαστική περιπέτεια! Και ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά από το να έχεις τα πιο cool αξεσουάρ; Στο Littlebox.gr, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο πρωτότυπα και λειτουργικά παγούρια και τάπερ φαγητού, για να κάνουν τα διαλείμματα του παιδιού σας ακόμα πιο διασκεδαστικά.

  1. Παγούρια με σχέδια που εντυπωσιάζουν: Στο Littlebox.gr θα βρείτε παγούρια με ωραία σχεδίαση, ζωάκια, κομψά σχέδια για τους μικρούς μας φίλους. Τα παγούρια μας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο, χωρίς BPA είναι ελαφριά και διατηρούν τα υγρά δροσερά για ώρες.
  2. Τάπερ φαγητού που διατηρούν τη γεύση και τη φρεσκάδα: Επιλέξτε τάπερ από υψηλής ποιότητας υλικά, που είναι ασφαλή για τα τρόφιμα και διατηρούν τη γεύση και τη φρεσκάδα των φαγητών. Στο Littlebox.gr θα βρείτε τάπερ σε διάφορα σχέδια για τους μικρούς μας φίλους.
  3. Συνδυάστε τα παγούρια και τα τάπερ: Για ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο σετ, μπορείτε να συνδυάσετε τα παγούρια και τα τάπερ. Μπορείτε να συνδυάσετε τα παγούρια και τα τάπερ της Mepal. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε μεταξύ τους τα τάπερ με παγούρια της Little Dutch ή της Trixie.
  4. Πρακτικά και λειτουργικά: Εκτός από την εμφάνιση, είναι σημαντικό τα παγούρια και τα τάπερ να είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση. Επιλέξτε τάπερ με καπάκια που κλείνουν καλά ή με χωρίσματα για να ξεχωρίζετε το φαγητό στις θήκες. Τα τάπερ της Mepal είναι ιδανικά.

 

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή μας από παγούρια και τάπερ στο Littlebox.gr, γιατί το σχολείο είναι Cool!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *